Ondernemen na TOZO


|ONDERNEMEN NA TOZO| Wij (Liesbeth en Claire) hebben een nieuw groepsprogramma ontwikkeld. Namelijk het Programma “Toekomstbestendig ondernemen”

Dit programma is speciaal voor die ZZP-er van wie de omzet is weggevallen door Covid of gebruik heeft gemaakt van de TOZO. Voor diegene hulp kan gebruiken met het her-, door- of opstarten van zijn bedrijf. Met 6 dagdelen helpen bij jou bij het realiseren van een toekomstbestendig businessmodel en leren we je hoe je een plan B maakt in crisistijd.


Het allerbelangrijkste wat wij vragen is commitment. Er zijn geen kosten verbonden aan het programma. Dit doen wij, omdat we in deze onzekere tijd graag willen bijdragen en helpen. Het enige wat we van jou vragen is dat jij het uiterste eruit wilt halen.

Het kan goed zijn dat je als zzp'er geraakt bent door de omstandigheden van vorig jaar. Gelukkig werden er vanuit de overheid ondersteunende maatregelen aangeboden om jou tijdelijk te ondersteunen. Maar....

Hoe solide is jouw businessmodel eigenlijk? Heb je een plan B? is jouw businessmodel wendbaar genoeg? En hoe staat het met jouw mentale flexibiliteit? Twijfel je of je dit jaar de benodigde omzet gaat halen?


WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DIT PROGRAMMA

6 dagdelen + werkboek + groepsdynamiek

✔ Nieuw businessmodel brainstorm

✔ Pressure cooker (SWOT)

✔ Financiele mogelijkheden

✔ Waardepropositie

✔ Doelgroep bepalen

✔ Sales en marketing opzet


Dit programma helpt je om je businessmodel toekomstbestendig te maken en leert je hoe je een plan B bedenkt in crisistijd.

Naast dit programma werk je verder met je Business Buddy(s). Je helpt elkaar met het ondernemerschap en bent elkaars klankbord.

Zo werk je samen met ons en elkaar aan je bedrijf, om je bedrijf om te turnen en succesvol voort te zetten.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Data: nader te bepalen

Elke week in de ochtend zit je in de training. In de middag kun je met je groep verder werken aan de ontwikkeling van je bedrijf. Bij voorkeur hou je de eerste middag hiervoor i.i.g. vrij.

Tijd: 6 x dagdeel (waarschijnlijk op donderdag)

Locatie: Online of op locatie in Meppel

Bijdrage: Geen kosten**

Belangrijk:

  • Deelname = commitment.
  • Je woont in de Gemeente Meppel
  • Je omzet is weggevallen door Covid
  • Er is ruimte voor 8 deelnemers

** dit project wordt gesubsidieerd door de Gemeente Meppel

* o.v.b. van maatregelen

Heb je interesse maar nog vragen? Meld je dan eerst aan voor de informatie sessie: Ondernemen na de TOZO of mail je vraag naar info@gooregiozwolle.nl

Meld je snel aan. Vol=Vol