Ondernemens Groei Programma


Tijdens dit groei programma (6 sessies in totaal) vergroot je niet alleen je netwerk, maar krijg je ook meer inzichten en tools om een goede basis voor je bedrijf neer te zetten en zakelijk te groeien.

Doordat je dit samen met andere ondernemers doet, levert dit je interessante inzichten en ideeën op.

In de ochtend wordt er gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling en in de middag aan een facet van het ondernemerschap. De combinatie van deze twee elementen maakt GOO uniek en creëert zowel kennis als inzicht in je mindset als ondernemer.

Wij, Claire en Liesbeth, delen kantoorruimte bij Bhome@work en ervaren dat met elkaar werken aan je onderneming een fantastische inspiratiebron is. Gecombineerd zijn wij een sterk team om jou te begeleiden naar een sterke business en te laten groeien naar een meer omzet.

Wij organiseren een 6-tal dagen waar wij je de tools geven om concreet met je bedrijf aan de slag te gaan en een goede basis te leggen. Tijdens het programma doorlopen we alle facetten van het ondernemerschap, zowel aan de strategie kant als aan de mindset kant. De combinatie mindset en ondernemersvaardigheden maakt dat dit programma zich onderscheidt van andere.  


Wat levert een dag jou op?

Kennis in ondernemersvaardigheden

Groei als ondernemer

Zelfverzekerdheid als ondernemer

Stabiele basis als ondernemer

Inzichten vanuit de groep

Je ontmoet nieuwe mensen

Samen met deze mensen maak je groei door

Je werkt 6 dagen actief aan je bedrijf

Tools om direct in te zetten

Ambassadeurs


Data:

Dag 1: Financieel
Dag 2: Waardepropositie
Dag 3: Doelgroep
Dag 4: Sales
Dag 5: Marketing
Dag 6: Doelen en IJken


Vroegboekprijs:

€ 1395,-(Excl. BTW) incl. lunch en koffie/thee*


Incl:

Werkboek

Besloten fb groep


Data: 4-10, 1-11, 6-12, 10-1, 14-2, 14-3


Tijden:
09.00 uur Start
12.00-12.45 uur Lunch
14.45 uur Check out
15.00 uur Einde

Locatie:
Meppel

Twijfel je nog of dit wat voor je is? Bel dan gerust met 0625138197

*voor mensen uit Drenthe: In Drenthe kun je de Drentse subsidievoucher aanvragen. De regeling (ook wel voucherregeling genoemd) betreft een financiële ondersteuning van maximaal € 1000 (zzp) voor het inhuren van een kennisleverancier. Wij kunnen je begeleiden bij de aanvraag. Neem contact op via info@gooregiozwolle.nl