Videoot

Video is razend populair en in 2020 niet meer weg te denken in communicatie en marketing. Door het zien van een video krijgen mensen meer vertrouwen in je dienst of product. Daardoor zullen ze sneller tot aankoop overgaan.

Tegenwoordig kan bijna iedereen met een telefoon op zak filmen en monteren. En dat gebeurt ook veel. Kijk maar eens op Tik Tok, Instagram of Youtube.

Maar zelf een video maken is tijdrovend. Welke boodschap ga je communiceren? Hoe ga je dat filmen? En is het de moeite waard? Hoe zet je een video effectief in voor je bedrijf?

Ik ben Jan Bert Stevens videoot met een passie voor het maken van video.

Hoe techniek en creativiteit samen impact maken of een gevoel overbrengen, dat boeit me.

Video maken is een proces waarin je geen stappen mag overslaan. Wat is de vraag van de klant? Wat is het verhaal? Wat is het doel? Welke vorm geef je aan je boodschap? Verwachtingen moeten van beide kanten duidelijk zijn. Ik voer de hele videoproductie uit, vanaf het concept tot en met het filmen van de interviews en monteren van de videobeelden.

Ik breng jouw boodschap, product of dienst in beeld.

Ik heb meegedaan met het Groei Programma om in contact te komen met andere creatievelingen en om aan mijn bedrijf te werken.

Tijdens deze dagen ga je aan de slag met je bedrijf. Liesbeth leert je over het zakelijke deel en Claire staat klaar om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Je werkt tijdens deze dagen met opdrachten die je direct kan toepassen op je bedrijf. Je begint individueel en later bespreek je de onderwerpen samen. In de groep voorziet iedereen elkaar van feedback. Deze feedback heb ik als het meest waardevol ervaren. Het meedenken met anderen geeft je ook inzicht in je eigen bedrijf.

Wie ben ik en wat wil ik uitstralen? Wat is mijn persoonlijke missie? Wat is mijn toegevoegde waarde? Wie is mijn ideale klant en wat houdt de klant bezig?

Dit zijn enkele vragen waarmee je aan de slag gaat. Wanneer je dit helder hebt, dan kun je dit communiceren via de marketing van je bedrijf.

Jan Bert Stevens - deelnemer en gastblogger